Απάντηση των κτηνιάτρων της Θήβας σε ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα


Με έκπληξη μας διαβάσαμε σε δύο τοπικά blogs, ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο συνάδελφοί μας συγκεκριμένου Κτηνιατρείου, ανέλαβαν το έργο της στείρωσης, αποπαρασίτωσης, εμβολιασμού και σήμανσης αδέσποτων ζώων της πόλης μας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι ΟΛΟΙ οι κτηνίατροι της Θήβας ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Δημάρχου Σπύρου Νικολάου, να συμβάλλουμε με την επιστημονική μας ιδιότητα στο παραπάνω πρόγραμμα. Καθώς είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι να απόσχουν από αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πόσο μάλλον που το ένα μέλος της συνδέεται συγγενικά με τον Δήμαρχο. Πάνω σε αυτή τη βάση υπογράφηκαν πανομοιότυπες συμβάσεις με κάθε ένα κτηνιατρείο, όπως μας ζητήθηκε.
Είναι λοιπόν κακόβουλο το συγκεκριμένο δημοσίευμα που στο βωμό της όποιας σκοπιμότητας θίγονται η ηθική, η αξιοπρέπεια καθώς και ο επαγγελματισμός των συγκεκριμένων συναδέλφων μας γι’αυτό και το καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Οι κτηνίατροι της Θήβας Δεβετζή Καλλιόπη, Καλπούζος Γεώργιος, Καραμπιτσάκος Αναστάσιος, Νάκου Παναγιώτα, Νικολάου Γεωργία, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Σκλέπας Ιωάννης. 
Πηγή: thiva.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του