Η Ομοσπονδία εργατών χημικής βιομηχανίας για τον Μόρνο



Η Ομοσπονδία μας συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε., για να μην περάσουν οι περικοπές, που η Διοίκηση της εταιρείας παράνομα και εκβιαστικά θέλει να επιβάλλει. 
Το εργατικό δίκαιο μπορεί να καταργήθηκε με απόφαση της τρόικας και των κυβερνήσεων των τριών τελευταίων ετών, μπορεί ν’ αποφάσισαν να διαμορφώσουν σε ζούγκλα την αγορά εργασίας αλλά ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. 
Προειδοποιούμε τη Διοίκηση της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε., τους υπεύθυνους του Ομίλου Φιλίππου να σταματήσουν την αδιάλλακτη στάση, να συζητήσουν με το Σωματείο των εργαζομένων, για το καλό όλων, μέσα από μια κοινή συμφωνία και την υπογραφή σύμβασης.
Η συνέχιση της λογικής ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ κανένα αποτέλεσμα δεν πρόκειται να έχει. 
ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Χ.Β.Ε. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΚΑΤΣΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του