Κεφαλογιάννης: Ανοησίες λέει ο Στουρνάρας!

Τελευταία ανανέωση: Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 22:07
  Με αρκετές ημέρες καθυστέρηση αντέδρασε ο γραμματέας της Κ.Ο. στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών περί εκτροχιασμού της οικονομίας επί Καραμανλή
Κεφαλογιάννης: Ανοησίες λέει ο Στουρνάρας!
Με αρκετές ημέρες καθυστέρηση και χωρίς να έχει πληροφορηθεί για τη μεγάλη αναδίπλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τη συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», αντέδρασε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. 
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της Ν.Δ. ρωτήθηκε για το σχόλιο που είχε κάνει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας ότι δήθεν η οικονομία εκτροχιάστηκε στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Κώστα Καραμανλή.
Δεν μπορεί να λέει τέτοιες ανοησίες, αντέδρασε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εξέφρασε αφ’ ενός την εντύπωσή του και αφ’ ετέρου παραδέχθηκε πως δεν είχε ενημερωθεί για τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα. Αυτό άλλωστε φάνηκε αφού δεν γνώριζε ούτε τη σημερινή αναδίπλωση.
Όλη η δήλωση

«Tον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο και βαθύ γνώστη των οικονομικών για να λέει τέτοιες ανοησίες. Θα τον καλέσουμε στην Συγγρού αν θέλει να έρθει να τον εξετάσουμε αν ξέρει καλά την οικονομική ιστορία της Ελλάδας. Πάντως τέτοιες ανοησίες ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να λέει και πιστεύω ότι δεν μπορεί να τις λέει γιατί δεν έχω διαβάσει την συνέντευξη», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.
Πάντως τίποτε δεν είναι τυχαίο, όπως λένε. Η αντίδραση του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη έρχεται να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα που μεταφέρεται στη Συγγρού από τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα για τη σκληρή οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. Ειδικά αυτό το διάστημα που συζητείται εντόνως η φορολόγηση των ακινήτων, τόσο στελέχη του κομματικού μηχανισμού, όσο και βουλευτές γίνονται δέκτες έντονων παραπόνων. 
Όπως δημοσίευσε από το πρωί το "Newsbomb.gr" ήδη επτά βουλευτές, οι κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Γιάννης Μιχαλάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μάκης Βορίδης αντιδρούν για την επιμονή του υπουργού Οικονομικών να φορολογήσει τα ακίνητα. Επιπροσθέτως ζητούν ευήκοα ώτα από το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου. 
Β.Σ.Λ.
.newsbomb

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του