Αποχή δικαστικών υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αθηνών

Σε αποχή από όλες τις εργασίες της Γραμματείας στα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, από 08.00 ως 10.00 π.μ., προχωρούν οι δικαστικοί υπάλληλοι. Στη σχετική του ανακοίνωση το δ.σ. του Συλλόγου των δικαστικών υπαλλήλων σημειώνει πως έχει επανειλημμένα καταθέσει υπομνήματα με αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν «την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της Αθήνας, κυρίως από πλευράς προσωπικού».
Όπως επισημαίνουν προχωρούν στην αποχή προκειμένου να αναδείξουν το μεγάλο πρόβλημα της Γραμματείας των Δικαστηρίων, λόγω των πολλών κενών οργανικών θέσεων Δικαστικών Υπαλλήλων.

Καλούν τον υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση να ενισχύσουν τα Δικαστήρια με ικανό αριθμό υπαλλήλων, είτε μέσω προσλήψεων από τον διαγωνισμό του 2009, είτε μέσω των μετακινήσεων – μετατάξεων από τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του