Αλληλεγγύη στους αγρότες από το Σωματείο Ιδ.Υπαλλήλ​ων Λιβαδειάς


Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φτωχών αγροτών σε όλη τη χώρα, που για μια ακόμα φορά βγαίνουν αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα διεκδικώντας την επιβίωση τους, το δικαίωμα τους να συνεχίσουν να παραμένουν στα χωριά τους, να καλλιεργούν τη γη. 
Για να μπορούν να ζήσουν οι ίδιοι, οι οικογένειες και τα παιδιά τους μια ανθρώπινη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. 
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που δίνουν ώστε να συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα υγιεινά, φτηνά και ασφαλή για όλο το λαό, κόντρα στις αθρόες εισαγωγές και παράνομες ελληνοποιήσεις που επιβάλλει η ΕΕ μέσα από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). 
Ο αγώνας αυτός αφορά όλο το λαό γιατί στρέφεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στην πολιτική της ΕΕ, που επιδιώκουν να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και η παραγωγή.....
σε όλο και λιγότερα χέρια. 
Να αποφασίζουν οι μεγαλέμποροι και οι βιομήχανοι τι θα τρώμε και πόσο θα κοστίζει. Μόνο ενωμένοι σε συμμαχία, εργάτες και φτωχοί αγρότες μαζί με τα άλλα φτωχά και λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού μπορούμε να αποκρούσουμε τη βάρβαρη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης των μονοπωλίων, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων. 
Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να έχουν την υποστήριξη του ενός προς τους άλλους. 
Καλούμε τους αγρότες στα μπλόκα, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 20 Φλεβάρη στις 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς. 

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του