Νέος άμεσος κίνδυνος για την ανθρώπινη υπόσταση. «Eνίσχυση της ηθικής με γενετικές και χημικές παρεμβάσεις»


Οι «επιστήμονες» της νέας τάξης βρήκαν έναν νέο τρόπο να παρέμβουν στην ανθρώπινη υπόσταση υπό την πρόφαση...της οικοδόμησης μίας «ηθικής ανθρωπότητας». Η απόλυτη αλαζονεία στην αναζήτηση της ανθρώπινης «τελειότητας»...
Ο νέος παραλογισμός των επιστημόνων είναι η απόπειρα της ηθικής βιοενίσχυσης, αντικείμενο μελέτης του David DeGrazia του Πανεπιστημίου George Washington. Η ηθική βιοενίσχυση αποτελεί την χημική, γενετική ή νευρολογική παρέμβαση ώστε να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που προάγουν την ηθικότητα..
Ορισμένες πιθανές τεχνικές που προτείνεται να χρησιμοποιηθούν είναι η λήψη φαρμακευτικών
σκευασμάτων που θα προάγουν το πνεύμα συνεργασίας, η στυγνή ευγονική της επιλογής εμβρύων που διαθέτουν γονίδια που προάγουν την συνεργασία παρά την «διαφωνία», ή την δημιουργία ενός τεχνητού χρωμοσώματος το οποίο περιλαμβάνει κωδικοποίηση πολλαπλών γονιδίων για την οικοδόμηση της ισχυρότερης προδιάθεσης σε ποικιλία διαφορετικών ηθικών αρετών!!!
Ας δούμε και άλλες μη-συμβατικές τεχνικές που προτείνονται ή ακόμη και χρησιμοποιούνται ήδη για την ηθική βιοενίσχυση:
- Γενετική επέμβαση σε γαμέτες, έμβρυα ή ακόμη και σε νεογέννητα!!
- Γλυκόζη ως μέσο για την αύξηση της αντίστασης στην επιθυμία τέλεσης άσχημης πράξης.
- Επιλεκτική επαναπρόσληψη αναστολέων της σεροτονίνης ως μέσο «οικοδόμησης» μικρότερης επιθυμίας να επιτιθέμεθα στους συνανθρώπους μας.
- Έντονη εγκεφαλική διέγερση (π.χ. ηλεκτική διέγερση της αμυγδαλής) ως μέσο μείωσης της επιθετικότητας.
- Νευροανάδραση* ώστε να αυξάνονται τα αισθήματα συμπάθειας και να θεραπεύονται οι αντικοινωνικές διαταραχές της προσωπικότητας.
* Έπειτα από μία σύντομη έρευνα που πραγματοποιήσαμε εδώ στο pentapostagma.gr βρήκαμε ότι η Νευροανάδραση αποτελεί επισήμως μία τεχνική «εκγύμνασης του εγκεφάλου» που στην ουσία όμως χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες που «αποστέλλονται» στον εγκέφαλο με στόχο την καλλιέργεια και ισχυροποίηση της «συγκέντρωσης» και της «χαλάρωσης» με άγνωστες βέβαια ως τώρα παρενέργειες για την συνολική εγκεφαλική λειτουργία.. (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ )
Ο DeGrazia ισχυρίζεται, μαζί με έτερους «φιλόσοφους» και «επιστήμονες» βιοηθικής ότι οι «συμβατικοί τρόποι προαγωγής της ηθικής συμπεριφοράς, όπως η ηθική εκπαίδευση και καθοδήγηση και η ολοκληρωμένη καλλιέργεια είναι μόνο μερικώς αποτελεσματικές.. δοθέντων των «καταστροφικών τεχνολογιών» που αναπτύσσονται ταχύτατα ενώ η ανθρώπινη ψυχολογία εξελίσσεται πολύ πιο αργά»..
Τα συμπεράσματα δικά σας.. Εμείς απλώς να προσθέσουμε ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει πλέον άμεσα από την επιστημονική αλαζονεία....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του