ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥ KAΠΗ ΘΗΒΩΝ



                       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της      πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Θηβών στις 02/02 /2013 σε κοσμικό κέντρο
της Θήβας.
            Παρευρέθη και έκοψε την πίτα του Κ.Α.Π.Η μαζί με τον κ. Δήμαρχο Θηβαίων και ο Πανοσιολογιότατος πατήρ Νικόδημος.
            Εκτός από τα μέλη του ΚΑΠΗ Θήβας συμμετείχαν και μέλη του Κ.Α.Π.Η από τις κοινότητες Ελαιώνα ,Καπαρελίου και Νεοχωρακίου.
             Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σ. οι Αντιδήμαρχοι κ. Χατζησταμάτης Α. , ο κ. Π .Μίχας , ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ κ. Ι. Παπαδημητρίου ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ κ. Κουτσοδήμος ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ κ. Κουντούπης Δ.  ο Πρόεδρος  της Επιτροπής του Κ.Α.Π.Η κ. Στρατέλος Ν. ,η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κοντού Ι. και η Προϊσταμένη του Δ.Ο.Θ κ. Ζαμπάκου Κ.
           Παρευρέθησαν επίσης τα μέλη της Επιτροπής  του Κ.Α.Π.Η  κ. Χριστοφόρου Λιάγκα Ελένη, η κ. Παπαγεωργίου Αναστασία, ο κ. Τουρίκης Β., ο κ. Λιανός Γ. η κ. Βασταρδή Λ. , η κ. Σταμέλου Σ., η  κ. Τριανταφύλλου Δ , οι οποίοι διοργάνωσαν μαζί με την κοινωνική λειτουργό κ. Ιωάννου Ο. την όλη εκδήλωση.
           Επίσης παρευρέθη η χορωδία
του Κ.Α.Π.Η με τον Μαέστρο της κ. Δέδε Κ. που μας ταξίδεψε  και μας διασκέδασε με τα ωραία της τραγούδια.
           Μετά την κοπή της πίτας τον λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος ο οποίος  στο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ «Χρόνια Πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται για μεταστέγαση του ΚΑΠΗ σε κτίριο που ανήκει στο Δήμο.
Παράλληλα ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου « Καλή Επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΘ κ. Δημήτρη Κουντούπη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Οργανισμό επί δύο έτη.  
            Η βραδιά τελείωσε με χορό και πολύ κέφι από όλους τους παρευρισκομένους





                                                           Δ.Σ.  Κ.Α.Π.Η  ΘΗΒΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του