Καταγγελίες σοκ: Οπλισμένοι άνδρες της ΕΚΑΜ μέσα στο χειρουργείο!!!(PHOTOS)

)

Απίστευτες καταγγελίες συνοδευόμενες από φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Στις 3 Φεβρουαρίου κατά τη μεταφορά του Ανδρέα Μπουρζούκου, κατηγορούμενου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», εισήλθαν πάνοπλοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής στο χειρουργείου/Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Τα πάνοπλα μέλη της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου, με πλήρη εξοπλισμό – κάτι που δεν επιτρέπεται-, όπως λένε τα μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο,  όταν ο επικεφαλής ιατρός του χειρουργικού τμήματος τούς ζήτησε να τον αφήσουν να εξετάσει τον νεαρό συλληφθέντα χωρίς την παρουσία οπλισμένων ανδρών, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να παραβούν τις εντολές του διοικητή τους.

Στη συνέχεια τους ζήτησε να παραμείνουν μεν στο χώρο του χειρουργείου, όμως έξω από την πόρτα της αίθουσας όπου θα εξέταζε τον Μπουρζούκο (παρόλο που ακόμη κι αυτό ήταν ενάντια στους νοσοκομειακούς κανονισμούς),  εκείνοι και πάλι αρνήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο νεαρός ήταν χτυπημένος σε όλο του πρόσωπό του ενώ είχε τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες πίσω απ΄την πλάτη του.

Απαντήσεις θα πρέπει να δώσει το υπουργείο Δημοσίας Τάξης για την παρουσία των ανδρών της ΕΚΑΜ στο χειρουργείο αλλά και στις καταγγελίες πως ζήτησαν τα ονόματα των γιατρών, οι οποίοι φυσικά αρνήθηκαν να τους τα δώσουν. briefingnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του