ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΙΣΒΗΣ: Κλοπή στο Δημοτικό Σχολείο στην Ξηρονομή της ΔΕ Θίσβης του Δήμου Θηβαίων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου 2013.


Άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο του σχολείου, στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα του γραφείου των δασκάλων και απέσπασαν μια φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του σχολείου το πρωί της Δευτέρας και ενημερώθηκε το Α.Τ. Βαγίων.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομής καταδικάζουν απερίφραστα αυτή την ενέργεια και καλούν τους δράστες να επιστρέψουν άμεσα στο σχολείο τα κλοπιμαία. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν βανδαλισμό και δεν συνάδουν με τη φιλήσυχη ζωή των κατοίκων του χωριού.   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του