Τα λαμόγια οι Γερμανοί!!! Μας χρωστούν 200 δις από τις σφαγές και το κατοχικό δάνειο!!!

Επιτέλους η Ελλάδα διεκδικεί αυτά που της χρωστάνε οι Γερμανοί και κυρίως αυτά που κλέψανε-άρπαξαν με ένα «δάνειο» οι Ναζί στον καιρό της Κατοχής από την Κεντρική Τράπεζα Ελλάδας.
Στο σύνολό τους μιλάμε για πολεμικές αποζημιώσεις ύψους τουλάχιστον 200 δισ. ευρώ.

Και επιτέλους είναι η πρώτη φορά που κοιτάμε όρθιοι, στα μάτια τους Γερμανούς και τους θυμίζουμε τα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα για τα οποία πρέπει να πληρώσουν (αν και δεν υπάρχει κόστος για τις 150.000 ζωές που χάθηκαν).

Ο ανθέλληνας Σόιμπλε βέβαια μας λέει ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με το θέμα αυτό και καλύτερα να το ξεχάσουμε.

Η θαρραλέα όμως απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης επιτέλους, μετά από 70 χρόνια, είναι: «Μας χρωστάτε γιατί σκοτώσατε χιλιάδες Έλληνες και κλέψατε τα λεφτά μας και προετοιμαζόμαστε νομικά να πάμε σε όποιο διεθνές δικαστήριο χρειάζεται, για να πληρώσετε για τα εγκλήματα των γονιών σας στη χώρα μας».

Κι αν οι Γερμανοί επιμένουν ότι με τα 115 εκατ. μάρκα που έδωσαν στην Ελλάδα το 1960, με συμφωνία της τότε κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, «καθάρισαν» (ίσως αυτό να μπορέσουν να το περάσουν σε ένα διεθνές δικαστήριο), έχουμε την εκκρεμότητα του λεγόμενου «κατοχικού δανείου» που μας άρπαξαν οι Γερμανοί με το έτσι θέλω και σε σημερινές τιμές εκτιμάται στα 54 δισ. ευρώ. Γι' αυτό το δάνειο δεν έχουν δώσει οι Γερμανοί ούτε ένα μάρκο και γι' αυτό το θέμα ο Σόιμπλε δεν είπε κουβέντα, γιατί ξέρει ότι δικαιούμαστε την επιστροφή αυτού του ποσού από τους Γερμανούς κλέφτες.

Πάμε λοιπόν γερά και ελληνικά, που λέει και κάποια ψυχή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτοί θέλουν να μας πιουν το αίμα. Εμείς ας τους πάρουμε τουλάχιστον αυτά που μας έκλεψαν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του