ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Ανακοίνωση για τον προγραμματισμό των προσλήψεων που θα γίνουν στην Περιφέρεια μέσα στο 2013


Η άποψη μας είναι σύγχρονοι λειτουργικοί οργανισμοί, με καλά οργανωμένες υπηρεσίες που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες της περιφέρειας.
Να προκηρυχθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις σαν μόνιμες θέσεις για εργαζόμενους με πλήρη δικαιώματα και αποκλειστική απασχόληση.
Όχι σε έκτακτους, με κάθε μορφή.
Όχι σε μορφές εργασίας και συμβάσεις έργου που αποσαρθρώνουν τα εργατικά δικαιώματα.
Απαραίτητη προϋπόθεση να μην υπάρξουν απολύσεις και διαθεσιμότητες. Να αποτραπεί κάθε ακουσία μετακίνηση.
Καταψηφίζουμε την εισήγηση που είναι εναρμονισμένη στην καλλιέργεια αυταπατών. Στην δημιουργία ψεύτικων ελπίδων, όταν η ιδιωτικοποίηση και οι εργολαβίες είναι έτοιμες να προωθηθούν σε όλους τους κλάδους και τους χώρους της δημόσιας διοίκησης.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Χρονάς Τάσος.
Γκικόπουλος Γιώργος.
Ντούρου Σοφία (Ιωάννα) 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του