Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί από την Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. για ναρκωτικά στα Σκούρτα Βοιωτίας


Κατασχέθηκαν – 97,1– γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που οι δράστες μετέφεραν σε δυο συσκευασίες με το όχημά τους 

Συνελήφθησαν, στις (12-04-2013) το βράδυ στα Σκούρτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί περίπου στις 21:30΄ το βράδυ, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στα Σκούρτα να κινείται ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και έκαναν σήμα στον 23χρονο οδηγό του να....
σταθμεύσει, προκειμένου να διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην θήκη της πόρτας του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (46,1) γραμμαρίων.
Το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, όπου μετά από εξονυχιστική έρευνα βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη στην πόρτα του συνοδηγού, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (51) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του