Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κλοπή από οικία στον Άγιο Βλάσιο


Οι δράστες προσποιούμενοι τους μικροπωλητές κατάφεραν να αποσπάσουν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα 
Συνελήφθησαν, στις (08-04-2013) το πρωί στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 48 και 43 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, περίπου στις 09:30΄ το πρωί, οι δύο δράστες μετέβησαν με ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην οικία 84χρονης ημεδαπής στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, προσποιούμενοι τους πλανόδιους μικροπωλητές.
Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο δράστες απασχολούσε την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ο δεύτερος εισήλθε στην οικία της και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους αφαίρεσε....
το χρηματικό ποσό των (155) ευρώ, καθώς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η παθούσα αντιλαμβανόμενη την σε βάρος της κλοπή, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν ευρείες αναζητήσεις και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.
Οι συλληφθέντες αναγνωρίσθηκαν από την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο το χρηματικό ποσό όσο και το βιβλιάριο τραπέζης, τα οποία αποδόθηκαν στην 85χρονη.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του