ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Δ. ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Φ.Π.Α 367.822,10 ΕΥΡΩ – ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ;;;



ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ
synelabanpasokΉταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σήμερα όταν δύο αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Πρέβεζας συνέλαβαν τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και πρώην πρόεδρο της ΕΑΣ, Δημήτρη Ντούσκα.
Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην οποία διατελεί χρέη Διευθυντή επί της Λεωφόρου Ειρήνης έπειτα από εντολή του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ενώ ο λόγος ήταν η μη απόδοση ΦΠΑ.
Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται στο ποσό των 367.822,10 ευρώ και αφορά χρέος της ΕΑΣ.
Σύμφωνα όμως με σχετική τροπολογία η οποία ψηφίστηκε 19/3 από την βουλή και έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ οι πρόεδροι των συνεταιριστικών ενώσεων απαλλάσσονται των βαρών και καθώς ο οικονομικός εισαγγελέας πιάστηκε αδιάβαστος ο Κ.Ντούσκας αφέθη ελεύθερος έπειτα από παρέμβαση του δικηγόρου του ο οποίος τους παρουσίασε την σχετική τροπολογία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του