Η Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας


Η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας, με θέμα τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, σε εκθεσιακό χώρο ειδικά διαμορφωμένο με δωρεάν παραχώρηση στους συμμετέχοντες παραγωγούς, μεταποιητές, τυποποιητές κ.ά.. Έχοντας ως στόχο την προβολή πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής και υπηρεσιών των εταιρειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τη σημασία της εξωστρέφειας της Ομοσπονδίας, με παρουσίαση των δράσεών της (φιλανθρωπικές, πολιτιστικές, τουριστικές, επιχειρηματικές) καθώς και άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Μέσω των γυναικείων συλλόγων και των γυναικείων....
συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας είναι απαραίτητο να προβληθούν οι δράσεις της γυναικείας επιχειρηματικότητας. 
Επίσης η πολιτιστική κληρονομιά, η ταυτότητά μας και γενικότερα οι γυναικείες δράσεις σε όλους τους ανωτέρω τομείς, έτσι όπως αυτές εκφράζονται μέσω της Ομοσπανδίας Γυναικών Βοιωτίας είναι «δεδομένα», τα οποία οφείλουμε να αναδείξουμε και να προασπίσουμε. Σε συνεργασία λοιπόν με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, εκπρόσωπος του οποίου ήταν ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, δίδονται κατευθυντήριες γραμμές για αποτελεσματικότερη συμμετοχή.
Η Αντιπεριφερειάρχης απευθύνει παράλληλα σε όλες τις γυναίκες κάλεσμα συμμετοχής στην 47η Έκθεση Λαμίας που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψη τη δωρεάν παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του