Τι συμβαίνει στην πολεοδομία της Θήβας;


Εγκαλείται ο δήμαρχος γιατί δεν έχει κάνει ΕΔΕ
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μετά από καταγγελίες συμπολίτη μας ασχολήθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ραγκιντζής, σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία του συμπολίτη μας το θέμα έχει παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη και η υπόθεση θα εκδικαζόταν το 2012 για παράβαση καθήκοντος. Έγγραφο από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης έφτασε στον Δήμο της Θήβας και εγκαλεί τον Δήμαρχο ότι με τα παραπάνω στοιχεία τα οποία του διαβιβάζει (δηλ. την μήνυση με την παραπομπή στο δικαστήριο) συντρέχουν λόγοι της παράβασης καθήκοντος, και έπρεπε ήδη να έχει γίνει ΕΔΕ.
Καλό θα είναι οι αιρετοί άρχοντες να στηρίζουν τους πολίτες και όχι να αδιαφορούν για τις καταγγελίες τους υπερασπίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους υπαλλήλους.
Επιτέλους πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά και γρήγορα να προχωρήσετε στην ΕΔΕ και να αποδώσετε τα του Καίσαρα στον Καίσαρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του