Ευχαριστήρια επιστολή των Προσκόπων της Σκοπέλου προς την Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης


Τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη και την Υπηρεσία του Δασαρχείου Καλαμπάκας, ευχαριστεί η Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Σκοπέλου, κ. Ελεάνα Μαυραντή, για τη φιλοξενία τους στο Δασικό χωριό στο Κουκουφλί του Ασπροποτάμου.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
« Με την επιστολή μας αυτή , τα παιδιά και το επιτελείο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Σκοπέλου, θα θέλαμε θερμά να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε στο Δασικό χωριό στο Κουκουφλί 4 με 7 Απριλίου 2013. Με τη δική σας βοήθεια η δράση μας αυτή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα παιδιά αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μια εμπειρία ζωής σε ένα μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον.
Οι άνθρωποι του Δασαρχείου , ήταν δίπλα μας και μας παρείχαν ότι χρειαστήκαμε αυτές τις ημέρες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό και πραγματικά συγκινητικό όταν τυγχάνουμε τέτοιας....
ανταπόκρισης και φιλοξενίας. Ελπίζουμε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να επισκεφτούν ένα τόσο όμορφο μέρος.
Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στο Δασάρχη κ. Πίσσια, στον δασοπόνο κ. Β. Σταύρο και στο
δασοφύλακα κ. Β. Ντιζέ, διότι πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων και για το πολύ δύσκολο έργο τους αλλά και για τη ζεστή υποδοχή που μας επεφύλαξαν. Μετά από ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 9 ώρες, διαδρομή Σκόπελος – Κουκουφλί, αντικρίσαμε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι μας έκαναν από την αρχή να αισθανθούμε ασφάλεια και μας αγκάλιασαν με χαμόγελο. Βρήκαμε σόμπες αναμμένες , καθαρούς και περιποιημένους χώρους στα σπιτάκια του δασικού χωριού , μας ξενάγησαν και έμειναν μαζί μας για ότι χρειαστούμε μέχρι τέλος.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.»
Να υπενθυμίσουμε ότι το 1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου, ζήτησε το Νοέμβριο να επισκεφθεί και να φιλοξενηθεί στο Δασικό Χωριό στο Κουκουφλί. Το αίτημα βρήκε τη θετική ανταπόκριση της κ. Γερακούδη και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 4 με 7 Απριλίου, αυτού του χρόνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του