Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Σταθά


Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου επισκέφτηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου  στο Δημαρχείο, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιάννης Σταθάς, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά θέματα που αφορούν το Δήμο.
Συγκεκριμένα, μίλησαν εκτενέστερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και απασχολούν το Δήμο Θηβαίων, μεταξύ των οποίων και οι μειώσεις στις επιχορηγήσεις, που δυσκολεύουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους δημότες, στους προμηθευτές και τους υπαλλήλους .  Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος  ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου.
Συζητηθήκαν  επίσης τα  πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Θηβών, θέμα το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση  και τη Δευτέρα 8 Απριλίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση  για τη  μορφή της αντίδρασης και την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων.
Τέλος στα πολλά θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, με τους Τσιγγάνους που διαμένουν στη συνοικία Πυρί Θηβών, όπου ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή  για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει για εύρεση λύσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του