Δράσεις εκπαιδευτικών «Πνοή στην Εύβοια» από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Δικτύου Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων Χαλκίδας.


Από το Γυμνάσιο της Νέας Λαμψάκου ξεκίνησαν οι δράσεις των εκπαιδευτικών του προγράμματος Κοινωφελούς  Χαρακτήρα του Δικτύου Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων Χαλκίδας.
Σειρά έχουν κι άλλα Γυμνάσια στην περιοχή της Χαλκίδας τα οποία διέθεσαν ώρες στους εκπαιδευτικούς του Δικτύου προκειμένου να επιμορφωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές για τον τόπο που ζούμε. Οι πέντε φιλόλογοι παρουσίασαν την ιστορία της Εύβοιας μέσα από σύγχρονα διαδραστικά παιχνίδια, παρακίνησαν τα παιδιά να γνωρίσουν με τον πρωτότυπο τρόπο της αφής και της όσφρησης τα προϊόντα που παράγει το νησί μας, κι “έψαξαν” την Εύβοια με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. 
Τέλος το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων χάρισε ένα δεντράκι ελιάς ως ένδειξη ομόνοιας και παραγωγικότητας που προάγει η δράση του προγράμματος για το νησί μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του