Φυγαδεύουν τον Γ. Παπανδρέου

παπανδεου,προανακριτικη,λιστα λαγκαρντ
Με υπόμνημα θα καταθέσει στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός -  Τσάμπα λεονταρισμοί από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη που υπόσχονταν μέχρι και βίαιη προσαγωγή όσων εμπλέκονται στην υπόθεση
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου είχε σήμερα ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στην προανακριτική, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα στείλει υπόμνημα ή αν θα δώσει ο ίδιος το «παρών» ενώπιον της προανακριτικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την προανακριτική επιτροπή, ο κ.  Παπανδρέου δεν προτίθεται να έρθει στην επιτροπή.

Μένει επομένως να δούμε πώς θα αντιδράσουν τα μέλη της επιτροπής και αν θα αποδεχθούν το αίτημα Παπανδρέου για κατάθεση υπομνήματος ή θα επιβάλουν τη φυσική του παρουσία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελάχιστα από τα μέλη της προανακριτικής εκφράζουν την επιθυμία για κλήση του Γ. Παπανδρέου καθώς θεωρούν αρκετή την κατάθεση υπομνήματος.
Είναι προφανές ότι επειδή απαγορεύονται οι σημειώσεις από τους μάρτυρες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα περνούσε δύσκολες ώρες στην προανακριτική επιτροπή.
Μάλλον όμως τα μέλη της επιτροπής ξέχασαν γρήγορα τα περί βίαιης προσαγωγής των εμπλεκομένων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του