Μία απάντηση του ΣΔΟΕ ανάβει μεγάλες φωτιές


Φωτιά βάζει στο πολιτικό σκηνικό η απάντηση του ΣΔΟΕ στην αίτηση της εξεταστικής επιτροπής να προσκομισθεί από την υπηρεσία το αποτέλεσμα ελέγχου στην περιβόητη εταιρεία που συνδέει Μιωνή – Παπασταύρου – Παντελή. Κοινώς στα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας. Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου του κυρίου Παπασταύρου, ο έλεγχος έγινε το 2000 μετά από καταγγελία στελεχών Ελβετικής τράπεζας που ενέπλεκαν τον κύριο Σάμπυ Μιωνή σε ξέπλυμα χρήματος προσώπων υπεράνω υποψίας (θυμίζει κάτι;) . Σύμφωνα με τους μάρτυρες Παπασταύρου και Μαρία Παντελή ο έλεγχος δεν έδειξε κάτι, ενώ ο κύριος Μιωνή έκανε και αγωγή στην Ελβετική τράπεζα για δυσφήμιση. Την υπόθεση χειρίστηκαν Αμερικανικά δικαστήρια. Τι απάντησε λοιπόν το ΣΔΟΕ; Ότι δεν βρίσκει φάκελο τέτοιου ελέγχου!
Ζητώντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες. Ποιου το όνομα φιγουράρει στην απάντηση; Μα του κυρίου Λέκκα, ο οποίος μετατέθηκε αιφνιδίως από την θέση του. Μετά την φερόμενη δήλωση του σε σύσκεψη του ΣΔΟΕ, μόλις είδε τον επίμαχο λογαριασμό στην λίστα "Α, αυτά τα λεφτά είναι της Μαργαρίτας Παπανδρέου" (!!) δήλωση την οποία ο ίδιος αρνείται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του