Το "ξυπόλητο σχολείο" στον σύλλογο γυναικών Αλιάρτου


Η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά μαζί με την Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας η οποία εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της κα Άντζελα Πανταζή – Βασιληά, σε συνεργασία με τη ψυχολόγο του ΚΕΔΔΥ Βοιωτίας κα Μαρία Κουλιανού παρουσίασαν στο Σύλλογο Γυναικών Αλιάρτου την ταινία μικρού μήκους «Το Ξυπόλυτο Σχολείο».  
Η συγκεκριμένη ταινία αναφέρεται στα επιτεύγματα των γυναικών της Ινδίας και στην απόκτηση δεξιοτήτων που τις κατέστησε άριστες επαγγελματίες. Αναδείχθηκε η σημασία της Δια Βίου Μάθησης και η αναγκαιότητα της απόκτησης δεξιοτήτων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ακολούθησε συζήτηση όπου τονίστηκαν τρόποι ενεργοποίησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.  
Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Αλιάρτου ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Αντιπεριφερειάρχη και την Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας για επόμενες συναντήσεις, επεξεργαζόμενες θέματα που αφορούν την ισχυροποίηση των γυναικών στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του