ΣΟΚ!! Απαιτούν από το Δήμαρχο Φλώρινας να μιλά σλάβικα!!!


Συνεχίζουν τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας οι Σκοπιανοί οι οποίοι μετά την ανερυθρίαστη προσπάθεια κλοπής της ελληνικής ιστορίας επιχειρούν προπαγάνδα και κατά της ελληνικής γλώσσας.

Μετά τη δημιουργία μνημείων στα οποία εμφανίζεται ο Αριστοτέλης να διδάσκει τον Μέγα Αλέξανδρο, διαβάζοντας του έναν «πάπυρο» που γράφει στα σλαβικά ότι «Η δημοκρατία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας», οι Σκοπιανοί έχουν τώρα την απαίτηση από τον Δήμαρχο Φλώρινας να μιλά τη γλώσσα τους!

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Dnevnik των Σκοπίων επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο

«Θέλαμε να πληροφορηθούμε πότε θα συζητηθεί, η εκμάθηση της σλαβικής γλώσσας στους
κατοίκους της Μελίτης, είπε στο τηλέφωνο ο Σκοπιανός δημοσιογράφος στον κ. Βοσκόπουλο.

«Δεν καταλαβαίνω, δεν ομιλώ άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής και της ιταλικής», απάντησε στα αγγλικά, ο Δήμαρχος της Φλώρινας.

Όπως αναφέρει το planitarxis.blogspot.gr, o Σλάβος δημοσιογράφος του ‘Ντνέβνικ’, επέμενε να ομιλήσουν στα σλαβικά αλλά ο Δήμαρχος απαντούσε ότι τη μόνη ξένη γλώσσα που γνωρίζει ήταν τα ιταλικά και τους παρέπεμψε στο γραμματέα του.

Η αρνητική απάντηση του κ. Βοσκόπουλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων της εφημερίδας που είχαν την απαίτηση ο δήμαρχος της Φλώρινας να μιλά σλάβικα.

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας  «Ντνέβνικ» επιτέθηκαν στον κ. Βοσκόπουλο επειδή αρνήθηκε να τους μιλήσει στη γλώσσα τους.

Τελικά ο δημοσιογράφος μίλησε με συνεργάτη του Δημάρχου αναφορικά με το θέμα των κατοίκων χωριών της Φλώρινας που έχουν σλαβική καταγωγή και ζητούν να έχουν εκπαίδευση στη σλαβική γλώσσα, σύμφωνα με αίτημα που κατέθεσε ο Πάντε Ασλάκοφ από τη Μελίτη.

Η Σκοπιανοί φαίνεται πως έχουν ξεφύγει. Η προπαγάνδα κατά της Ελλάδας και της ελληνικής ιστορίας δεν έχει όρια, καθώς έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν ακόμα και τον Παρθενώνα μνημείο των Σλάβων.


Σχόλιο: Εφόσον βλέπουν πως η Ελλάδα κατεβάζει τα παντελόνια στους Γερμανούς χωρίς περιστροφές,  γιατί να μην τα κατεβάσει και στους σκοπιανούς. Έμαθαν πως γαμ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του