Ο Γιώργος Κοτρωνιάς πρόεδρος του φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων στη Στερεά. Στη Θήβα η έδρα


Ο δήμαρχος της Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς είναι ο πρόεδρος του περιφερειακού συνδέσμου του φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας. Η εκλογή του έγινε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της οδού Αινιάνων στην Λαμία, μετά από πρόταση του προέδρου της ΠΕΔ Φθιώτιδας Βαγγέλη Τετριμήδα. Ο νέος φορέας αντικαθιστά σύμφωνα με τον καινούριο νόμο τους παλιούς τοπικούς φορείς διαχείρισης.

Ο κύριος Κοτρωνιάς εκλέχθηκε ομόφωνα από τους 44 δημάρχους και εκπροσώπους δημάρχων μέλη της εκτελεστικής επιτροπής που βρέθηκαν στην συνέδρίαση.


Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης ότι έδρα του φορέα θα είναι η Θήβα.


Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι:

Β. Καθαροσπόρης με 41 ψήφους

Σπύρος Νικολάου με 41 ψήφους

Ευστάθιος Μαντζώρος με 39 ψήφους

Νίκος Λιόλιος με 37 ψήφους

Νίκος Παπαγγελής με 35 ψήφους

Νίκος Κιούσης με 32 ψήφους

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του