ΣΥΡΙΖΑ: «ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ»



ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
hrodiotiΤην ακύρωση των συμβάσεων εξόρυξης χρυσού στην Ελλάδα εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας προανήγγειλαν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα.
«Η λεηλασία της φύσης, των φυσικών πόρων και των ανθρώπων δεν συνιστά ανάπτυξη», ανέφερε κατά την παρέμβασή της η Ηρώ Διώτη, συντονίστρια της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του υπουργείου Περιβάλλοντος, προσθέτοντας ότι υπάρχουν εξορύξεις που δεν πρέπει να γίνονται «γιατί οι ζημιές είναι τεράστιες συγκριτικά με τα όποια κέρδη».
Από την πλευρά της, η βουλευτής Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ανέφερε: «Οι κύριες προϋποθέσεις είναι η πολιτική βούληση, ο σωστός σχεδιασμός και η συμμετοχή και συνεργασία των τοπικών κοινωνιών», πρόσθεσε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του