Απαρνούνται τον Άκη!!!


Ξαφνικά, λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η μεγάλη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου διέρρευσαν ότι «ο Άκης είναι ντροπή για την παράταξη»!
Ναι!
Και θέλουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αυτοί ουδεμία πλέον σχέση θέλουν να ‘χουν με τον επί πάρα πολλά χρόνια «νούμερο δύο» στο Κίνημα.
Τώρα…
Να εξηγηθούμε. Αν στη δίκη αποδειχτεί ότι ο Άκης είναι ένοχος για όσα του καταμαρτυρεί το κατηγορητήριο, τότε να πληρώσει ακριβά. Να μείνει φυλακή για όλη του τη ζωή. Τελεία και παύλα.
Αλλά πάει πολύ να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον Άκη και να επιχειρούν να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης και να τον χρησιμοποιήσουν σαν εξιλαστήριο θύμα, ποιοι;
 Αυτοί οι οποίοι το 2004-2005, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έκανε εξεταστική για την προμήθεια των TOR M1 ήσαν οι βασικοί συνήγοροι υπεράσπισής του!
 Είχε φτάσει στο σημείο τότε ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, όταν ήρθε στην εξεταστική λογαριασμός της εταιρίας DRUMILLAN, μέσω της οποίας (και της οποίας) γίνονταν το ξέπλυμα σύμφωνα και με το σημερινό κατηγορητήριο, να εγκαλέσει και να ειρωνευτεί με τον πρωτοφανή ισχυρισμό ότι ήταν… αριθμός τηλεφώνου!
Αλλά βέβαια τότε για πολλούς, ανάμεσά τους και όσοι σήμερα… αισθάνονται ντροπή, προείχε η «καθαρότητα» του ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό στήριξαν τον Άκη μέχρις… εσχάτων!
Και δεν ήταν μόνο ο Βενιζέλος, ο οποίος τον στήριξε και σαν συνταγματολόγος.
 Ήταν και ο Λοβέρδος.
 Ήταν και σχεδόν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
 Ήταν και ο τότε αρχηγός ΓΑΠ.
 Ήταν και πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι καθημερινά έδιναν τον… αγώνα τον καλό για να τεκμηριώσουν την αθωότητα του Άκη ενάντια στην κυβέρνηση που –σύμφωνα με τους έωλους ισχυρισμούς τους- ήθελε να κάμει κακό στο ΠΑΣΟΚ!
 Κι ας μην ισχυριστούν πως δεν ήξεραν.
Και βέβαια ήξεραν!
 Και ήξεραν από πολύ νωρίτερα.
 Και θυμήθηκαν να αισθανθούν… ντροπή ύστερα από 8-9 χρόνια!
 Ακόμα και ορισμένοι εξ αυτών που του βάραγαν παλαμάκια για να χορεύει τις ζεϊμπεκιές του, την εποχή της παντοδυναμίας του και συνωστίζονταν για το ποιος πρώτος θα εντάσσονταν στην αυλή του!
Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ ρίγησαν στο αίτημα του Άκη να πάνε να καταθέσουν σαν μάρτυρες στο δικαστήριο;
Τώρα πια ο Άκης τους είναι άχρηστος.
Και… ντρέπονται!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του