Μείζονος σημασίας η σημερινή κατάθεση Βενιζέλου


ves
Στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καλείται να καταθέσει  σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από σχετική απόφαση που έλαβαν τα μέλη της επιτροπής.
Αποφασίστηκε επίσης την επόμενη εβδομάδα - πιθανό την Τρίτη -  να κληθεί στην Επιτροπή και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Στις 10.30 λοιπόν ο κ. Βενιζέλος θα περάσει το κατώφλι της Επιτροπής και θα κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο κ. Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών είχε παραλάβει το στικάκι με τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών σε ελβετική τράπεζα από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη το καλοκαίρι του 2011, ενώ υπάρχει μια ασάφεια για το πότε ακριβώς ο κ. Βενιζέλος παρέλαβε το επίμαχο στικάκι, καθώς ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι αυτό έγινε τον Αύγουστο, ενώ ο κ. Διώτης ανέφερε ότι του παρέδωσε αρχές Ιουλίου του 2011.
σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε στο ηλεκτρονικό υλικό, ο κ. Βενιζέλος άνοιξε το στικάκι μόνο μια φορά, λίγο δηλαδή πριν το παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το συγκεκριμένο στικάκι περιείχε το επίμαχο υλικό.
Ο Μαρκογιαννάκης ζήτησε κάμερες στην κατάθεση Βενιζέλου
Να καλυφθεί από τους δημοσιογράφους η αυριανή κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα «Λαγκάρντ» σχεδιάζει να ζητήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρκογιαννάκης θα εισηγηθεί σήμερα κατά την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, να βρίσκονται στην αίθουσα και δημοσιογράφοι έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και να μην παραποιήσει κάποιος τα όσα θα καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Με ψέματα άρχισε την κατάθεσή του στην Προανακριτική ο Παπασταύρου
Ο Μαρκογιαννάκης ζήτησε κάμερες στην κατάθεση Βενιζέλου
"Είσαι νούμερο,είσαι νούμερο..." φώναζε ο Ρήγας στη Κωνταντοπούλου
Ο Μπίκας επιβεβαιώνει, την επικοινωνία με τον Ι. Διώτη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του