ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ! (φωτο)


kafasia-lathro
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε λαθρομετανάστες από τη χώρα μας προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2012.
Αναλυτικά, συνελήφθησαν 4 μέλη της, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ακόμη ατόμων για την ίδια υπόθεση, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν, παράνομα, την έξοδο από τη χώρα μας, οκτώ συνολικά αλλοδαπών, ένας εκ των οποίων έχει ήδη εντοπιστεί.
Συγκεκριμένα, έπειτα από πολύμηνες έρευνες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, απογευματινές ώρες χθες, σε χωριό του Νομού Πιερίας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 34 ετών, μετά από συνεννόηση για μεταφορά 8 αλλοδαπών, από το
εσωτερικό της χώρας προς την κεντρική Ευρώπη, έναντι συνολικού χρηματικού ποσού 24.000 ευρώ.
Εντοπίστηκε στη συνέχεια, σε κοντινή απόσταση, μάντρα - συνεργείο, όπου τα μέλη της οργάνωσης, μετά από τροποποιήσεις σε οχήματα, προέβαιναν στη δημιουργία ειδικής κρύπτης για την απόκρυψη και μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στον ίδιο χώρο, συνελήφθησαν δύο ακόμη αλλοδαποί διακινητές ηλικίας 36 και 19 ετών, ενώ εντοπίστηκε ένας εκ των αλλοδαπών που επρόκειτο να μεταφερθεί, παράνομα, στο εξωτερικό, ο οποίος είχε ήδη καταβάλει το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ.
Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στον προαναφερόμενο χώρο, βρέθηκε μικροποσότητα χασίς. Συνολικά κατασχέθηκαν 2.400 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους κι ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που διευκόλυνε τις μετακινήσεις τους και χρησιμοποιούταν ως προπομπός. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, η εγκληματική οργάνωση είχε πρόθεση για μελλοντική μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, έναντι μεγαλύτερης χρηματικής αμοιβής.
kafasia1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του