ΕΚΤΑΚΤΟ- Ο Αναστασιάδης «φράκαρε» την πώληση των Κυπριακών Τραπεζών στην Πειραιώς!


plΜετά το έκτακτο χθεσινοβραδυνό τηλεφώνημα του προέδρου της Κύπρου στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά,( δείτε εδώ τι έλεγε χθες το βράδυ ο Σπ.Καρατζαφέρης)  να δώσει πίσω τα 3 δισ αλλιώς θα πάρει πίσω τα υποκαταστήματα Κύπρου και Λαϊκής από την Τράπεζα Πειραιώς, αποσύρθηκε η τροπολογία για τις κυπριακές τράπεζες, για να κατατεθεί σε άλλο νομοσχέδιο! Η πληροφορία τελικά του τηλεφωνήματος - τελέσιγραφο αποδείχτηκε σωστή και είναι εγκυρότατη αφού προέρχεται από άνθρωπο - "κλειδί".
Ποιο ήταν το σημερινό αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος
Βάσει της τροπολογίας αυτής, τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, μεταβιβάζονταν σε ελλαδικές τράπεζες.

Όπως ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Κούρκουλας, η τροπολογία που είχε κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου του, για τη σύσταση γραφείου Ελληνικής Προεδρίας, αποσύρεται, προκειμένου να επανακατατεθεί σε άλλο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, επισκέφτηκε τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί και τι μέλλει γενέσθαι. Τα πράγματα όμως με τις τράπεζες στην Ελλάδα μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ρευστά! Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κύπριος πρόεδρος είχε συμφωνήσει με τον κ.Σαμαρά για τις τράπεζες και μάλιστα είχαν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις! Οι εξελίξεις τρέχουν και τα πάντα απ ότι αντιλαμβάνεστε βαδίζουν πάνω σε τεντωμένο σκοινί...Το spirospero.gr βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων και θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του