Με εξώδικο καλεί Σημίτη και λοιπούς για μάρτυρες


tzoxaztzopoulosΒόμβα Τσοχατζόπουλου εν όψει της δίκης  του που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 22/4/2013 στο κακουργιοδικείο της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος τέως υπουργός αιφνιδίασε σήμερα το πρωί απoστέλλοντας εξώδικες προσκλήσεις στο τέως πρωθυπουργό κ. Σημίτη και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τους καλεί να προσέλθουν στη δίκη του ως μάρτυρες για να «να καταθέσουν την αλήθεια»
Οι εξώδικες προσκλήσεις άρχισαν να επιδίδονται σε Κώστα Σημίτη, Γιάννο Παπαντωνίου, Θ. Πάγκαλο, Β. Παπανδρέου, και λοιπούς, από σήμερα το μεσημέρι, και το επιδεχόμενο τους – σε ελεύθερη μετάφραση- είναι «Ελάτε στο δικαστήριο να με υποστηρίξετε»
Διαβάστε τι λέει ο συνήγορος του Άκη Γιάννης Νικολάου στο spirospero.gr:
«Υπονοούμενα» από τον συνήγορο του Άκη, Γιάννη Νικολάου!
Τι συμβαίνει στον Κορυδαλλό με τη Βίκυ Σταμάτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συμβαίνουν στον Κορυδαλλό - «Μουλάρωσε» η Βίκυ!


vikiΈντονες διαβουλεύσεις γίνονται εδώ και ώρα στον Κορυδαλλό μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια και της κόρης του πρώην υπουργού, Αρετής.
Πληροφορίες λένε ότι η Βίκυ Σταμάτη αρνείται κατηγορηματικά να παρουσιαστεί στο δικαστήριο που αρχίζει τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ζητάει να την εκπροσωπήσει ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα ο κ.Κούγιας την πιέζει ασφυκτικά να εμφανιστεί στη δίκη αλλά μέχρι στιγμής εκείνη αρνείται. 

Υπέρ της μη εμφανίσεώς της έχει ταχθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ της κόρης του πρώην υπουργού, Αρετής και της κ.Σταμάτη.  Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί αν θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο η Βίκυ Σταμάτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του