Βαξεβάνης για Κοντομηνά: Θα στείλω υπόμνημα – Βουλή: Ή έρχεσαι ή σε φέρνουμε



Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισε ομόφωνα μετά το σχετικό αίτημα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να καλέσει εκ νέου τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ώστε να εξηγήσει γιατί δεν δημοσιεύθηκε το όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στην αρχική λίστα που φιλοξένησε στο περιοδικό το οποίο εκδίδει.
Αρχικά, ζητήθηκε να προσέλθει στη συνεδρίαση της Τετάρτης αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι λείπει στο εξωτερικό για δημοσιογραφική αποστολή, συγκεκριμένα στην Ισπανία. Του προτάθηκε να προσέλθει την Πέμπτη και αυτός απάντησε ότι θα συνεννοηθεί πρώτα με τον δικηγόρο του για το αν θα παραστεί αυτοπροσώπως ή αν θα στείλει υπόμνημα.
Στο σημείο αυτό του επισημάνθηκε ότι η απόφαση είναι ομόφωνη και ότι προβλέπει ρητά και κατηγορηματικά την αυτοπρόσωπη προσέλευσή του.
Οπως φαίνεται δε, η νέα επίσκεψη του Κώστα Βαξεβάνη στη Βουλή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.


iefimerida.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του