Με ψέματα άρχισε την κατάθεσή του στην Προανακριτική ο Παπασταύρου



proanakr-papasrΣύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, το όνομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, διαχειρίστρια του οποίου εμφανίζεται η Μαρία Παντελή, στην κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», το διέψευσε.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Παπασταύρου υποστήριξε ότι είχε διαχειριστεί μόνον ένα λογαριασμό, ύψους 5,3 εκατ. δολαρίων, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του επιχειρηματία Σάμπι Μιονί.
Όπως φέρεται να κατέθεσε ο κ. Παπασταύρου, με τον κ. Μιονί τον συνέδεε παιδική φιλία και ήταν δικηγόρος του από το 2005, και κάποια στιγμή που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον έκανε πληρεξούσιο δικηγόρο του στο λογαριασμό ύψους 5,3 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αν χρειαστεί, να μπορέσει να τον διαχειριστεί.

Με το λογαριασμό αυτό σταμάτησα να έχω σχέση το 2011 όταν ο κ. Μιονί ξεπέρασε τα προβλήματα και μετέφερε το ποσό στον προσωπικό του λογαριασμό, φέρεται να είπε ο κ. Παπασταύρου.
13:08
Σήμερα εξετάζεται από την προανακριτική επιτροπή ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ Σταύρος Παπασταύρου και η κατάθεση του θεωρείται σημαντική διότι εκτός του ότι είναι μεγαλοκαταθέτης στη λίστα Λαγκαρντ είναι και συνδιαχειριστής του μεγάλου λογαριασμού των 550 εκ. δολαρίων.
Η εμπλοκή του κ Παπασταύρου στη λίστα Λαγκαρντ, έχει και προεκτάσεις σε διάφορα επενδυτικά funds και η συνεργασία του με τον ισραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μυονί με τον Άγγελο Μεταξά, με τον φίλο του Γ. Παπανδρέου Μαριέλο και άλλους .
Επίσης καθ' ομολογία του κ Παπασταυρου είναι ιδρυτής offshore εταιριών οι οποίες βρίσκονται μέσα στη λίστα Λαγκαρντ
Σήμερα το πρωί μέλη της προανακριτικής επιτροπής έλεγαν ότι υποπτεύονται πως θα γίνει το παν προκειμένου να ματαιωθεί η εξέταση του κ Παπασταυρου . Πιθανολογούσαν ότι μπορεί να προκύψει εικονικός καυγάς και να διακοπεί η συνεδρίαση.
Παρόλα αυτά μέλη της επιτροπής έχουν προετοιμαστεί για συγκεκριμένες ερωτήσεις και έχουν εφοδιαστεί με αποκαλυπτικά έγγραφα
Κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της εξέτασης του πρωθυπουργικού συμβούλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του