Καυτά ερωτήματα προς ΣΔΟΕ για τον κ. Ρήγα

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του βράζουν με τα κατορθώματα των διαιτητών της Euroleague και τη σφαγή του «εξάστερου» στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και άπαντες είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν σε... χλωρό κλαρί τους υπεύθυνους, που ως τέτοιοι εξακολουθούν να συνεργάζονται με τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και να αμείβονται αδρά από αυτήν. Μόνο που η συμπεριφορά τους άλλα δείχνει...
Καυτά ερωτήματα προς ΣΔΟΕ για τον κ. Ρήγα
Είναι νωπό ακόμα το αίτημα που ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υπέβαλλε μέσω δήλωσής του μετά τη «σφαγή» της Τρίτης, για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των υπευθύνων διαιτησίας της Ευρωλίγκας και ιδιαιτέρως του κ. Κώστα Ρήγα.
Και μοιάζει με υποχρέωση του ΣΔΟΕ να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση σε ότι αφορά στον Έλληνα πολίτη, κ. Κώστα Ρήγα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν από την πλευρά του ως Έλληνας φορολογούμενος, καταβάλλει τους απαιτούμενους φόρους προς το ελληνικό δημόσιο, όπως συμβαίνει με εκατομμύρια άλλους συμπατριώτες του.

Ας μας πει ο κ. Ρήγας, ο οποίος για μια ακόμη φορά επιλέγει το δρόμο της... σιωπής, αν πληρώνει φόρους στο ελληνικό κράτος από το συμβόλαιο που έχει εδώ και χρόνια με την Ευρωλίγκα. Είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να το πει δημοσίως, αφού κατά τοποθέτησή του στον Sentra FM: «Όσο διαρκεί η σειρά των αγώνων δεν θέλω να παρέμβω και να υπάρχει άλλου είδους απασχόληση».
Δεν έχει άλλωστε το θάρρος να πάρει δημόσια θέση για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η τραγική παρουσία των διαιτητών που ορίζει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, θα μιλήσει για τα ευαίσθητα... οικονομικά δεδομένα του;
Έλα όμως που το έξυπνο πουλί από το... ΣΔΟΕ πιάνεται! Το ερώτημα είναι πλέον ένα και την απάντηση πρέπει να τη δώσουν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.
Καταβάλλει φόρους ο κ. Ρήγας στο ελληνικό κράτος για τις υψηλότατες αποδοχές του; Ισχύει η φημολογία ότι διατηρεί εταιρία στην Τουρκία με συνεργάτη Τούρκο κομισάριο της Euroleague; Ισχύει ότι από εκεί έρχονται τα χρήματα στην Ελλάδα... αφορολόγητα; Αδυνατούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και θέτουμε το ερώτημα, χωρίς να υιοθετούμε τις φήμες.
Είναι υποχρέωση της πολιτείας να... διερευνήσει αυτή την υπόθεση και να δώσει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα. Εκτός αν έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο και ο κ. Ρήγας έχει πάρει... ξένη υπηκοότητα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του