ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ»;


tram
Η παρακάτω καταγγελία ήρθε στα γραφεία του Μακελειό. Σας την παραθέτουμε όπως ακριβώς την λάβαμε:
"Με θλίψη, αγανάκτηση και ανησυχία, γράφω ένα χθεσινό συμβάν. Το τραμ από ΣΕΦ για Σύνταγμα στο ύψος Τροκαντερό Π. Φάληρο. Μικρούλα αλλοδαπή με ακορντεόν, ενοχλεί προκλητικά ηλικιωμένη Ελληνίδα ζητώντας χρήματα. Ευγενικά η κυρία της λέει «όχι κοριτσάκι μου , ευχαριστώ».
Ακριβώς τότε ένας αλλοδαπός, με εμφάνιση μάλλον Αφγανού απευθυνόμενος στην ηλικιωμένη λέει: «Έλληνες γουρούνια, καθάρματα που πηγαίνατε στη Γερμανία και τώρα δεν μας θέλετε» κλπ λόγια που αδυνατώ να μεταφέρω. Μας αποκαλούσε κοπρίτες και γουρούνια σε άπταιστα Ελληνικά!
Σηκώθηκα να τον χτυπήσω, οπότε με συγκράτησαν τρεις Έλληνες λέγοντάς μου – και εδώ είναι το σοβαρό: «Μη κύριε, μην τον χτυπήσετε γιατί θα σας κλείσουν μέσα σαν Χρυσαυγίτη»! Έκανε στάση το τραμ και ο αλλοδαπός έτρεξε και έφυγε.

Μήνυμα: Στην ίδια μας τη χώρα, μας σκοτώνουν, βρίζουν, χυδαιολογούν κατά ηλικιωμένων κυριών και εμείς ούτε να προστατεύσουμε την αξιοπρέπειά μας δεν τολμάμε γιατό όποιος τα βάλει με αυτούς είναι Χρυσαυγίτης; Το γεγονός το κατήγγειλα στη Δημοτική Αστυνομία και οι οποίοι γελούσανε και είπαν: «Εδώ στο Δέλτα γίνεται καταυλισμός αλλοδαπών και η αστυνομία δεν κινείται»!
Αυτά τα ολίγα για τη λεβεντιά μας!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του