Αιφνιδιαστική συνάντηση Α. Σαμαρά- Β. Μιχαλολιάκου

Τελευταία ανανέωση: Σάββατο 20 Απριλίου 2013 15:25
Σε γνωστή ταβέρνα του Χατζηκυριακείου γευματίζουν αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Ο κ. Σαμαράς κατέβηκε αιφνιδιαστικά στον Πειραιά για να συναντηθεί με τον κ. Μιχαλολιάκο με τον οποίο συζητούν για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Πειραιά, όπως αυτά αναπτύχθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου, όταν ο πρωθυπουργός  είχε επισκεφτεί και πάλι τον Πειραιά κάνοντας ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο για την επίλυση όλων των ζωτικών προβλημάτων στη πόλη και την υλοποίηση σειράς μεγάλων έργων που θα δείξουν ότι ο Πειραιάς αποτελεί το μεγαλύτερο ναυτιλιακό κέντρο στη Μεσόγειο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του