Βοιωτή μαθήτρια σχεδίασε ένα από τα καλύτερα GOOGLE DOODLES στην Ελλάδα.


Το Doodle 4 Google, είναι ένας διαγωνισμός της Google που κάλεσε όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να αναδείξουν την καλλιτεχνική τους διάθεση σχεδιάζοντας ένα νέο λογότυπο για την Google με θέμα «Η Ελλάδα μου»
Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα.
Η Μπουλογούρη Πετρούλα μαθήτρια του  Γυμνασίου Οινοφύτων Βοιωτίας κατάφερε να βάλει το δικό  της google doodles μέσα στη λίστα των 15 πρώτων στην κατηγορία των Γυμνασίων μετά την πρώτη ψηφοφορία από επιλεγμένη ομάδα κριτών που περιλαμβάνει διάσημους εικονογράφους, συγγραφείς και διευθυντές μουσείων.
Τώρα είναι η ώρα του κοινού που θα ψηφίσει online  τα αγαπημένα τους doodles . Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 15 Απριλίου - 7 Μαΐου 2013.
Από τον ίδιο υπολογιστή επιτρέπεται να ψηφίσετε μία φορά καθώς το σύστημα αναγνωρίζει ως ψήφο μόνο ένα καινούριο IP. 
Για να δείτε το doodle της Πετρούλας (και να το ψηφίστε) αλλά και των υπολοίπων μαθητών πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.google.gr/doodle4google/vote.html#d=d3-11.

Καλή επιτυχία !!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του