"Οχι" στο Βουκουρέστι: Διεθνής αντίκτυπος από το αφιέρωμα του Newsbomb


Εκτενείς αναφορές σε Σκόπια και Αλβανία στο αφιέρωμα του Newsbomb για την συμπλήρωση 5 χρόνων από το Βέτο Καραμανλή στα Σκόπια.
"Οχι" στο Βουκουρέστι: Διεθνής αντίκτυπος από το αφιέρωμα του Newsbomb
Κάποιοι νόμιζαν ότι λησμονήσαμε. Ότι θα σιωπούσαμε εμπρός στις επώδυνες συγκρίσεις. Ότι θα απεμπολούσαμε τις στιγμές Εθνικής υπερηφάνειας λόγω της προσωρινής ταπείνωσης και της μιζέριας που κάποιοι θέλουν να μας επιβάλλουν.
Διαψεύσθηκαν εντός και εκτός των τειχών. Τρανταχτή απόδειξη, τα εκτενή αφιερώματα Σκοπιανών και Αλβανικών μέσων στο χθεσινό αφιέρωμα του Newsbomb που γκρέμισε την λήθη, την σιωπή, την υποτέλεια.

Το Newsbomb αποφάσισε τον δρόμο της μάχης για την Ελλάδα, με όπλο την Αλήθεια. Δρόμος που αγκάλιασαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αναγνώστες που διάβασαν το εκτενές αφιέρωμα, με τα ενθαρρυντικά σχόλια τους στον κυβερνοχώρο.
Δρόμος που όσοι επιβουλεύονται την Αλήθεια και την Ελλάδα, θα ήθελαν να φράξουν. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά για να φανούμε αντάξιοι όχι στους πρόσκαιρους επικυριαρχους της κερδοσκοπίας, αλλά στους πραγματικούς, υπερχρονικούς "δανειστές" μας. Στους νεκρούς και τους αγέννητους, σε αυτούς πραγματικά χρωστάμε, αυτούς υπηρετούμε.
Στους Αγίους Προγόνους που μας παρέδωσαν μία ελεύθερη πατρίδα, για να έχουμε το δικαίωμα εμείς σήμερα να συζητάμε για υδρογονάνθρακες, αξιοποιηση, δημόσια περιουσία.
Στα παιδιά μας, που αναμένουν από εμάς να τους παραδώσουμε Λευτεριά, Αλήθεια, Αξιοπρέπεια και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης ισχυρότερο από όσο το κληρονομήσαμε.
Εάν φανούμε ανάξιοι, τότε πραγματικά θα έχουμε πτωχεύσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του