O Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it Greece”.


Την Κυριακή 14 Απριλίου  ο Δήμος Θηβαίων, οι Δημοτικές και Τοπικές του Κοινότητες σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς,  διοργανώνουν εθελοντικούς καθαρισμούς, συμμετέχοντας στην καμπάνια «Lets do it Greece».
Το «Lets Do It» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Στις 14 Απριλίου 2013 ολόκληρη η Ελλάδα θα «φωνάξει» για δεύτερη.....
φορά «LETS DO IT GREECE», συνεπαίρνοντας ακόμα περισσότερους εθελοντές. Σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας δήμοι, σχολεία, υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις θα διοργανώσουν την ίδια μέρα εθελοντικούς καθαρισμούς.
Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος διοργανώνοντας εθελοντικούς καθαρισμούς στα εξής σημεία:
-Στην Δημοτική Ενότητα Θήβας
Καθαρίζουμε το δάσος «Μοσχοποδίου». Η δράση θα γίνει από τις 09:00π.μ έως τις 12:30 μ.μ. με σημείο συνάντησης το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
-Στην Δημοτική Ενότητα Βαγίων
Καθαρίζουμε το αλσύλλιο «Πευκάκια» της Δ.Κ. Βαγίων . Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.
-Στην Δημοτική Ενότητα Πλαταιών
Καθαρίζουμε την παραλία «Λιβαδόστρας» της Τ. Κ. Λεύκτρων. Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.
-Στην Δημοτική Ενότητα Θίσβης
Καθαρίζουμε την παραλία «Σαράντι» της Τ.Κ. Χωστίων. Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π..μ. έως τις 12:30 με σημείο συνάντησης το mini market Λούκος (Σαράντι).
Καλούμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον και το μέλλον όλων μας να δώσετε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση και να προστατέψουμε το φυσικό μας περιβάλλον.  Ο Δήμος θα είναι παρών με υλικά και μέσα σε όλους τους παραπάνω χώρους.
Το περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του