Καψής: 2.000 οι εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ


KSLKDKALSKDA
Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα το πρωί ο Π. Καψή και αναφέρθηκε στο θέμα της ΕΡΤ λέγοντας πως σε 15 μέρες θα γίνουν οι αλλαγές,  ενώ στις φήμες ότι οι αλλαγές στη Δημόσια τηλεόραση θα κοστίσουν περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο και δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση υφυπουργός ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επέμβασης της αστυνομίας, τόνισε πως ο φορέας που θα δημιουργηθεί θα έχει την κατάλληλη θεσμική θωράκιση ώστε να είναι αδύνατη οποιαδήποτε παρέμβαση από το κράτος ή τα κόμματα. Συγκεκριμένα είπε ότι θα είναι τέτοια η θεσμική θωράκισή της που δεν θα μπορεί να παρέμβει ούτε ο υπουργός.
Όσον αφορά στο κόστος του λουκέτου στην ΕΡΤ και της μετάβασης στη νέα μορφή, διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ μικρότερο από τα 200 εκατομμύρια ευρώ που ακούγεται, όπως τουλάχιστον τον έχουν ενημερώσει και από το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο για τη νέα ραδιοτηλεόραση είναι έτοιμο και στηρίζεται στις εργασίες της επιτροπής Αλιβιζάτου με την προσθήκη μιας μεταβατικής διάταξης.
Σήμερα στη 1.30 μ.μ. οι εργαζόμενοι έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Π. Καψής.
Η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ.Μ. Νικολάρα
Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού παρέμβαση έκανε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ.Μ. Νικολάρα η οποία είπε: " Έχει παρουσιάσει ένα περίγραμμα πρότασης. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο χρειάζεται αυτό το μεταβατικό σχήμα το οποίο θα στοιχήσει πολύ περισσότερο. Η πρόταση η δική μας είναι να γίνουν οι αλλαγές με ανοιχτή την ΕΡΤ. Εμείς παράγουμε το πρόγραμμα μετά από την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Οι εργαζόμενοι ζητήσαμε να γίνει αναδιάρθρωση στην ΕΡΤ, έχουν καταγγείλει κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ, η αναδιάρθρωση δεν πρέπει να ταυτίζεται με απολύσεις" είπε η Μ. Νικολάρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του