"ΝΤΟΥ" 50 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ilioupolizimies
Ομάδα αγνώστων, που επέβαιναν σε 30 μηχανές, επιτέθηκαν σε κοινωνικό χώρο στην Ηλιούπολη, "το Συνεργείο",  στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Οι άγνωστοι έκαναν «ντου» στο χώρο προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ήρθαν στα χέρια και με όσους παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας η επίθεση στο χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Ηρώων Πολυτεχνείου έγινε λίγο μετά τις οκτώ και η ομάδα κρούσης αποτελούνταν από περίπου 50 άτομα.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας ελαφρά τραυματίας, ενώ σημειώθηκαν και 8 προσαγωγές. Στον χώρο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Το «Συνεργείο», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, αποτελεί πρόταση για την δημιουργία ενός Δημόσιου, Κοινωνικού τόπου συνάντησης για ανθρώπους που θέλουν να διαμορφώσουν και να συμμετάσχουν σε εναλλακτικές, ελεύθερες μορφές κοινωνικής ζωής και πολιτικής δράσης και φιλοδοξεί να στεγάσει ένα κίνημα πολιτικής αντίστασης αλλά και έναν χώρο δημιουργίας και θετικής διαμόρφωσης διαφορετικών όρων της καθημερινής ζωής στην πόλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του