Τον βρήκαν μαχαιρωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του



Έφερε τραύμα στην καρδιά και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν στο μαχαίρι πεσμένο στον αριστερό του μηρό.

Το αυτοκίνητο του 47χρονου άνδρα εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στις οχτώ και μισή χθες το βράδυ σε χωματόδρομο, κοντά στο χωριό Πύλη του δήμου Τανάγρας στην Βοιωτία.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί.

Απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν την έρευνα, από την οποία προέκυψε πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Με τα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ο 47χρονος κάτοικος Αθηνών έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη και η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό τμήμα των Άνω Λιοσίων. Δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του