ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ...


sunantisi-papoulia-rakintzi
Σάλος με τη λίστα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Πόρισμα- "φωτιά" από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λεονάρδο Ρακιντζή. Συγκεκριμένα ο επιθεωρητής υποστηρίζει πως η λίστα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων είναι γεμάτη από πλαστά πιστοποιητικά, υποθέσεις παιδεραστίας εκπαιδευτικών ακόμη και υπάλληλοι που απουσιάζουν αδικαιολόγητα ή εισπράττουν παράτυπα επιπλέον αμοιβές.
Διαβάστε μερικά από τα παραδείγματα που αναφέρει ο Ρακιντζής: 
Μία σκανδαλώδης περίπτωση αργομισθίας είναι η περίπτωση οδηγού στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ ΑΕ), η οποία γινόταν ανεκτή επί μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει γίνει οποιαδήποτε διοικητική ενέργεια ούτε προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης και τιμωρίας που χτυπά την κάρτα του, αλλά ούτε και για την έγκληση και τιμωρία του αργόμισθου υπαλλήλου.
Παράλληλα στην ΤΕΟ ΑΕ λόγω συρρίκνωσης των αρμοδιοτήτων της αποφασίστηκε η ημερήσια απασχόληση να περιοριστεί παρανόμως σε έξι ώρες αντί του οκταώρου, ενώ οι αποζημιώσεις εκτός έδρας μετακινήσεων έφτασαν στη διάρκεια μίας πενταετίας στα 5,7 εκατ. ευρώ χωρίς να υπάρχουν δικαιολογητικά.

Γενική διευθύντρια στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων είχε δηλώσει ως επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας «πολύ καλά», πήρε με τα 50 επιπλέον μόρια του προσόντος αυτού τη θέση, ωστοσο ως πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας εμφάνισε απλή βεβαίωση παρακολούθησης κύκλου μαθημάτων του Βρετανικού Συμβουλίου. Και όμως η υπόθεση δεν σταμάτησε εκεί, αφού όπως προέκυψε από την αλληλογραφία του ΓΕΔΔ με το Βρετανικό Συμβούλιο, η βεβαίωση αυτή επ' ουδενί αποτελεί πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη υπάλληλος έμεινε ατιμώρητη από το πειθαρχικό συμβούλιο.
Εκπαιδευτικός που ασελγούσε κατ' επανάληψη εις βάρος μαθητριών κάτω των 12 ετών τιμωρήθηκε με ποινή παύσης έξι μηνών γιατί το πειθαρχικό συμβούλιο δεν έκρινε πως συντρέχουν λόγοι απόλυσής του παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία είχε εκδώσει ένταλμα κράτησης.
Τις 32.000 ευρώ ετησίως φτάνουν οι συμβάσεις και οι υπερωρίες για τους εξωτερικούς συνεργάτες οδηγούς του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, η οποία βρίσκεται προς κατάργηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του