ΧΑΛΚΙΔΑ : ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» - ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΦΩΤΟ)


markopoylos1
"ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Μεγάλη ένταση επικράτησε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας κατά του Κώστα Μαρκόπουλου έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή στην Χαλκίδα, το Σάββατο το πρωί.
Ο λόγος φυσικά είναι η επιστροφή του στην Νέα Δημοκρατία.
markopoylos2
Εκτός από τις αποδοκιμασίες μοίρασαν φέιγβολάν που δήλωναν κωλοτούμπα και ψεύτη τον Βουλευτή, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη, που τον αποκαλούσαν «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ».

Η αντίδραση του Κώστα Μαρκόπουλου ήταν άμεση και τονίζει ότι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι υβριστές.
markopoylos4
Η ανακοίνωση του Βουλευτή
"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
Αυτή είναι η απάντηση μου στις ενέργειες γελοιότητας και προσβολής από ελάχιστους από τα ανεπομείναντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όσοι υβρίζουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.
Πολιτικά ωστόσο πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν φυσικό επακόλουθο η αποχώρηση μου από ένα κόμμα που ζει παρασιτικά και δορυφορικά στο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζεται ιδεολογικά σε ύβρεις και συνομωσίες.
Όσο για την έδρα υποθέτω πως κατά βάθος δεν πιστεύουν ότι τους ανήκουν 10.500 ψήφοι....
Μεγάλη έκπληξη θα ήταν το αντίθετο..."
markopoylos3
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν μετά από λίγη ώρα:
Με τα πολλά ήρθε και η απάντηση του Κ.Μαρκόπουλου.
Το αν στηρίζονται οι ΑΝΕΛ σε ύβρεις και συνωμοσίες μέλλει να αποδειχτεί..
Φαίνεται όμως να είναι κολλητικό "το μικρόβιο" μιας και ο ίδιος δήλωνε "ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" για τον Αντώνη Σαμαρά .. "ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" και "ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" "ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ" την συγκυβέρνηση που τώρα στηρίζει.
Και ας μας πει ο κος Μαρκόπουλος οι πολίτες της Εύβοιας τελικά τι θέλουν? Να μείνει ή να φύγει από την ΝΔ?
(Δήλωση Κ.Μ 13.03.2012: Οι πολίτες της Εύβοιας μου είπαν να μην γυρίσω στην ΝΔ - Δήλωση Κ.Μ 05.07.2013: Δέχομαι πολλά τηλέφωνα και μηνύματα από Εύβοια για την επάνοδο μου στην ΝΔ).
Μήπως νομίζει ότι οι πολίτες της Εύβοιας αλλάζουν τόσο συχνά γνώμη όσο και ο ίδιος???
Ας αποδειχτεί λοιπόν, όπως λέει, πόσες πραγματικά είναι οι ψήφοι στήριξης του, κατεβαίνοντας στις επόμενες εκλογές πάλι στην Εύβοια και όχι στην Β' Αθήνας όπως ακούγεται...
Και μιας και αρέσκεται σε ρητά... ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ
markopoylos5

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του