ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ Η... ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ. ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.



adonisΑνάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, μετά την απαίτηση της τρόικας να μπούνε σε διαθεσιμότητα έως το 2014, 2.500 άτομα, παρά τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στους περισσότερους τομείς.
Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι οι εργαζόμενοι υπό καθεστώς διαθεσιμότητας θα επανέρχονταν στο σύστημα μετά από κάποιους μήνες, εν τούτοις φαίνεται πως η απομάκρυνσή τους θα είναι οριστική.
Όπως σημειώνει και η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών:
"Η κινητικότητα που εμφανίστηκε, στην προηγούμενη συνάντηση του Υπουργού με την ΠΟΕΔΗΝ ως μια απλή μετακίνηση, αποκαλύφθηκε σήμερα ότι είναι «καραμπινάτη» διαθεσιμότητα που περιλαμβάνει 1250 εργαζομένων φέτος και αντίστοιχο αριθμό το 2014.
Στην προσπάθεια του Υπουργού να καθησυχάσει την ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, αφού καταργηθούν οι οργανικές τους θέσεις στα Νοσοκομεία που υπηρετούν, θα «τοποθετηθούν» αποκλειστικά σε άλλα σε κενές οργανικές θέσεις άλλων Νοσοκομείων".

Ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης (όπως βλέπετε στη σχετική φωτο) παραβρέθηκε σήμερα στη συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου. Ο κ. Γεωργιάδης παρέμεινε για αρκετή ώρα και συμμετείχε στις εργασίες της συνέλευσης, συζήτησε αναλυτικά με τους εκπροσώπους του κλάδου και δεν παρέλειπε να κρατά σημειώσεις, κάτι που έκανε θετική εντύπωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του