Στα δικαστήρια πάει τη ΝΔ ο «ιδιοκτήτης» της... Νέας Ελλάδας


 Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα λόγω της χρήσης του όρου «Νέα Ελλάδα» στο γαλάζιο συνέδριο

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Νέας Δημοκρατίας, που θα συζητηθεί στις 28 Αυγούστου κατέθεσε πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Ελλάδα», σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».
O κ. Ηλίας Μαρκόπουλος, ανέφερε πως «με έκπληξή μας, πριν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και παρακολουθήσαμε το κόμμα της ΝΔ στο 9ο συνέδριό του που πραγματοποιήθηκε στις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2013, να χρησιμοποιεί ολόκληρη την επωνυμία του κόμματός μας σε τεράστιο πανό και όχι μόνο, δημιουργώντας την βεβαιότητα ότι ΝΔ και ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αποτελούν ταυτόσημες έννοιες και ονομασία του ιδίου κόμματος».
Σημειώνεται, πως για τη χρήση του όρου «Νέα Ελλάδα» ο κ. Μαρκόπουλος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και κατά του πρώην υπουργού και επικεφαλής του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέα Λοβέρδο.

 http://www.parapolitika.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του