ΕΠΕΣΑΝ...ΦΑΠΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ ΚΚΕ & ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!



fonika-karatoula-ileia
Το πρωί της Κυριακής μόνο φόρος τιμής δεν αποτέθηκε στους νεκρούς, στους εκτελεσθέντες από τους Ναζί στη διάρκεια της κατοχής στα "Φονικά" Καράτουλα του δήμου Πύργου!
Το τέλος της εκδήλωσης βρήκε μέλη του ΚΚΕ και της Εθνικής Δράσης Ηλείας να έχουν συμπλακεί πάνω στο μνημείο με κύρια χαρακτηριστικά τα δυνατά σπρωξίματα, τις έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις και μια άνευ προηγουμένου ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, που ευτυχώς έληξε χωρίς να γίνουν τα πράγματα πιο σοβαρά.
Σύμφωνα με το ilialive.gr αφορμή στάθηκε η πρόθεση των μελών της ΕΔΗ να καταθέσουν στεφάνι παρά την αντίρρηση της Δημοτικής Αρχής που εκφράστηκε δημόσια και από τον ίδιο το δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, στο χώρο της εκδήλωσης. Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και αποχώρησε ο κύριος όγκος των μελών του ΚΚΕ, τα μέλη της ΕΔΗ κατέθεσαν το στεφάνι τους στο μνημείο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του