Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραπετών

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραπετών
Νεκροί είναι ο καταζητούμενος δραπέτης των Τρικάλων Έντισον Λίκα και ο θείος του, επίσης δραπέτης φυλακών το 2006, ο οποίος οργάνωσε τη μεγάλη απόδραση των «11» στις 22 Μαρτίου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων Αλβανών δραπετών. Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται και στην περιοχή της Ευρυτανίας καθώς είναι πιθανόν να κρύβονται σε κάποιο δύσβατο σημείο του νομού.
Άνδρες των Εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο από τη σημείο που έπεσαν νεκροί οι δύο δραπέτες και που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συνέχιση της μεγάλης επιχείρησης.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν και δέκα βατραχάνθρωποι της Μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ
Οι δύο δραπέτες οι οποίοι κινούνταν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους είχαν κρυφτεί το βράδυ της Δευτέρας στα πουρνάρια και είχαν σκοπό να βγουν μόλις βραδιάσει την Τρίτη.
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ όμως τους είχαν στήσει ενέδρα αφού τους εντόπισαν με θερμικές κάμερες και μόλις βγήκαν τους είπαν να παραδοθούν. Εκείνοι έβγαλαν τα όπλα και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί οι δύο Αλβανοί δραπέτες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του