ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ;


kola
Σε κατάλυμα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου ελπίζουν οι αστυνομικοί να βρίσκονται οι Αλβανοί κακοποιοί, μιας και αυτό το ενδεχόμενο αφήνει ακόμη κάποιες πιθανότητες ώστε να εντοπιστούν.
Καλύβια και αγροτικά καταλύματα που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά και απομακρυσμένα σπίτια που μένουν κλειστά, ελέγχονται ένα προς ένα από τις αστυνομικές δυνάμεις, συμφωνα με το epirusgate.
Παράλληλα, γίνονται πολλές προσαγωγές Αλβανών οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθεί κάθε δυνατή πληροφορία που θα τους δώσουν.
Σε άλλη περίπτωση εκτιμάται ότι ο Μαριάν Κόλα και ο Ιλιρ Κούπα έχουν περάσει στην Αλβανία είτε από τα πολλά περάσματα που οδηγούν στην Αλβανική μεθόριο και είναι αδύνατο να ελεγχθούν είτε και από τη θάλασσα. Υπάρχει ένα μεγάλο μήκος ακτών, εκατέρωθεν των Συβότων και της Πάργας, που το Σαββατοκύριακο παρουσίαζαν μεγάλη κίνηση από τουρίστες και τα ταχύπλοα πηγαινοέρχονταν!

Οι Αρχές κάνουν λόγο για πέντε σκάφη του Λιμενικού που ελέγχουν, όσο μπορούν, τη θαλάσσια περιοχή, όμως για τους Αλβανούς κακοποιούς θα ήταν υπόθεση λίγων λεπτών, αν έβρισκαν ένα σκάφος, να βγουν στα διεθνή ύδατα και να φτάσουν στις Αλβανικές ακτές βορειότερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του