ΚΑΠΟΙΑ...ΛΑΚΚΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ & ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ!


astynomikoi-mploka
Ευρεία επιχείρηση στα χωριά της Λάκκας Σουλίου πραγματοποιούν τις τελευταίες ώρες ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχοντας και την υποστήριξη του ελικοπτέρου.
Ελέγχθηκαν ήδη σχολαστικά πληροφορίες που υπήρχαν για ύποπτες κινήσεις σε χωριά των πρώην Δήμων Σελλών και Λάκκας Σουλίου, ενώ ερευνώνται για τρίτη πλέον ημέρα αγροικίες, απομονωμένα σπίτια και αγροτικά καταλύματα.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος κυρίως δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr την ίδια ώρα σε ασφυκτικό κλοιό παραμένει η περιοχή της Ντουσκάρας όπου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχαν εντοπιστεί ύποπτες κινήσεις από τις θερμικές κάμερες, κοντά στο Κάτω Ζάλογγο, ενώ σε μόνιμη κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και οι δυνάμεις στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Σε λίγες ώρες συμπληρώνεται ακριβώς μία εβδομάδα από τη στιγμή που οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες πέρασαν το αστυνομικό μπλόκο στην Άρτα, πυροβολώντας εναντίον του περιπολικού, κινήθηκαν προς τη Φιλιππιάδα, έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο, έφτασαν στη Γλυκή και από κει κατέληξαν στη Φροσύνη Σουλίου.
Παρότι τις ημέρες αυτές τα αστυνομικά μέτρα είναι πρωτοφανή δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του Μάριαν Κόλα και του Ιλίρ Κούπα.
Παράλληλα δεν προκύπτει από καμία πληροφορία που φτάνει στις ελληνικές αρχές, στοιχείο ότι οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικαλών κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην Αλβανία. Διακριτική έρευνα φαίνεται ότι κάνουν από την Πέμπτη και δυνάμεις της Αλβανικής Αστυνομίας, χωρίς όμως να έχουν οποιοδήποτε στοιχείο στα χέρια τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του