ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ. ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ

DIAS


Σοβαρό συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 10:45 το πρωί της Κυριακής. Άνδρες της Ομάδας Δίας καταδίωξαν ένα Σκόντα Οκτάβια στην Βαρυμπόμπη το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
Στην συνέχεια ο οδηγός σε κατάσταση αμόκ κατευθύνθηκε στο Γαλάτσι. Επί της οδού Σύρου και Ολυμπίας, οι αστυνομικοί τον ανέκοψαν και στην προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν, το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μηχανή αστυνομικών και τραυμάτισε τον έναν από τους ένστολους της Δίας. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 για ιατρικό έλεγχο υπό τον φόβο του κατάγματος στο πόδι. Ο οδηγός του Σκόντα ή ψυχάκιας είναι ή είχε πάρει ουσίες. Δεν εξηγείται το μένος του. Όποιος γουστάρει καβαλάει το αμάξι και όποιον πάρει ο Χάρος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του